Browsing this Thread:
1 Anonymous Users
Re: co som dnes spravil |
||
---|---|---|
daemon prince
![]() ![]() Joined:
2007/9/17 21:58 Posts:
275
![]() |
Na hlupáka: ako sem dám nejaké to foto?
Posted on: 2014/6/20 20:39
|
|
![]() |
||
---|---|---|
Imperator
![]() ![]() Joined:
2008/7/15 21:04 From SL
![]() |
tak som sa po dlhom case znovu rozmaloval. zacal so koketovat s myslienkou historickeho vargamingu. Tak som si nafarbil par 20mm vikingov od Zvezdy a teraz som zacal 28mm vrcholnu gotiku od Perry miniatures. Najmä tie perry ma nadchli svojou detailnostou a dobrou cenou. baseky dorobim az na celej armadke.
Posted on: 2014/7/3 8:18
|
|
||
---|---|---|
Imperator
![]() ![]() Joined:
![]() |
Pokracovanie armadky na historicky wargaming. Bejzky stale niesu. Musim najprv znarodnit piesok z pieskoviska. A dokupit dalsich pesiakov, strelcov z kusi a arkebuz a pesich rytierov
![]()
Posted on: 2014/8/8 15:28
|
|
||
---|---|---|
Imperator
![]() ![]() Joined:
![]() |
Tak som konecne prisiel na to, ako zariadit neodprskavanie farby na figurkach z mäkkeho plastu(italeri, revel, zvezda). Najprv odmastit, v teplej jarovej vode a vysuchat ich so zubnou kefkou, aby sa ocistil separator od vyroby, a potom nastriekat PLASTIDIP primer http://plasti-shop.sk/spreje-plasti-dip/58-plasti-dip-primer-400ml.html. Je to taka priesvitna vrstva. Na to po zaschnuti natieram citadelky. Farba sa ani na ohnutej zbrani neodlupuje. Na koniec dam este matny lak v spreji.(foto je len skusobna figurka zo zvyskov.)
Attach file: ![]() ![]()
Posted on: 2014/10/10 10:30
|
|
||
---|---|---|
Imperator
![]() ![]() Joined:
2005/2/16 15:17 From Bratislava
![]() |
super, dik za info!
Posted on: 2014/10/14 20:23
|
|
Antiquo Modo, Antiquo More TOSTABUR (www.tostabur.sk) - Historický šerm WHFB: Orcs & Goblins (Shrieking Horde) W40K: Orks (The First and Orkly), Tyranids (Chimera) LOTR: Isengard / HORDES: Everblight Confrontation: Wolfen, Alchemists, Orcs, Goblins |
||
![]() |
||
---|---|---|
Imperator
![]() ![]() Joined:
2005/9/15 22:04 From Bratislava
![]() |
super, toto som potreboval vediet, diky
Posted on: 2014/10/15 6:50
|
|
||
---|---|---|
Imperator
![]() ![]() Joined:
2006/12/11 13:43 From Brezno - Mega City One
![]() |
Dnesne WIP - Dark Angels Company Master Templus W.I.P. (Scibor Monstrous).
Posted on: 2014/10/26 20:12
|
|
||
---|---|---|
Imperator
![]() ![]() Joined:
2008/10/29 2:44 From LEVICE
![]() |
Noz ... kedze nejako Marian prestal reagovat asi pred mesiacom na spravy tak by som ho chcel aspon tu poprosit nech mi vrati moj model Librariana ktory nedokazal za viac ako 4 roky namalovat. Dufam ze aspon po tejto sprave to posle.. lebo uz som to skusal tusim aj stovky krat .. skusal som dobre ze nie aj zlym slovom.. aj dobrym aj neviem ako.. mam viac prosit? PROSIM UZ MI TO POSLI PROSIM aj ked nenamalovane. Dakujem
Posted on: 2014/12/25 19:56
|
|
||
---|---|---|
Imperator
![]() ![]() Joined:
2005/2/16 15:17 From Bratislava
![]() |
nie si sam... nereaguje poriadne ani cez facebook...
Posted on: 2015/1/7 19:32
|
|
Antiquo Modo, Antiquo More TOSTABUR (www.tostabur.sk) - Historický šerm WHFB: Orcs & Goblins (Shrieking Horde) W40K: Orks (The First and Orkly), Tyranids (Chimera) LOTR: Isengard / HORDES: Everblight Confrontation: Wolfen, Alchemists, Orcs, Goblins |
||
![]() |
||
---|---|---|
Imperator
![]() ![]() Joined:
![]() |
Neviete niekto, co je s Miglom? Pisal som mu viackrat uz pred Vianocami a zatial sa neozval.
Posted on: 2015/1/8 18:45
|
|
||
---|---|---|
Imperator
![]() ![]() Joined:
2008/3/10 13:58 From BA 5
![]() |
Neviem co je dovodom neodpisania,ale stretol som Migla tyzden dozadu a zije :D
Posted on: 2015/1/8 18:53
|
|
||
---|---|---|
Imperator
![]() ![]() Joined:
![]() |
BEMO: Dobra sprava :) Tak snad sa ozve
Posted on: 2015/1/9 8:52
|
|
||
---|---|---|
Imperator
![]() ![]() Joined:
![]() |
Konecne som sa rozhodol sfinalizovat busticku Huri-Khana od JMD. Figurka fajna, len oci sa stracaju dost v sculpte. Takze skor len taka oddychovka a zabavanie sa s metalikami. Este na dennom svetle doladim odtiene a drobnosti a pojde do vitriny.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Posted on: 2015/3/16 9:10
|
|
||
---|---|---|
Imperator
![]() ![]() Joined:
![]() |
Minuly tyzden som sa pustil do historickej busty Grenadier Guards Officer Crimea 1854 (Stormtrooper Miniatures), nikdy som nebol fanusikom historickych figuriek, ale tieto Stormtrooperky z edicie V12 (busticky v mierke 1:12) ma ocarili. Tak toto je prva z nich. Cely postup u mna na blogu: http://dtsmodelling.blogspot.sk/
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Posted on: 2015/3/16 9:10
|
|
You can view topic.
You cannot start a new topic.
You cannot reply to posts.
You cannot edit your posts.
You cannot delete your posts.
You cannot add new polls.
You cannot vote in polls.
You cannot attach files to posts.
You cannot post without approval.